Modele per lyerje shtepie

Mirëqenia para së gjithash: ne duhet të jetojmë në shtëpi, kështu që gjëja e parë që duhet mbajtur parasysh është se ne duhet të ndihemi mirë. Përtej çdo konsiderate, PRA, AJO që ka më shumë rëndësi është vetja Jonë. Në ndihmën tonë Mund t`i referohemi kromoterapisë, Ku theksohet lidhja mes ngjyrave dhe mirëqenies psikofizike. Për më tepër, ne Kemi parë se si muret e gjelbra po bëhen gjithnjë e më të suksesshme pikërisht për shkak të mirëqenies fizike dhe lennuy që ATA janě në gjendje të na Japin. Rroftë shëndeti. JO Vetëm Pantone. Me më shumë se një shekull të aktivitetit të prodhimit të bojrave, Kompania Sherëin-Ëilliams ka identifikuar tri Paleta ngjyrash kromatike për 2018. Riemëruar me EMRA – affinité, connectivité, sincérité – ATA duhet të mishërojnë frymën e kohës aktuale. Në veçanti, për të kompozuar Paleta e fundit janě ngjyrat neutrale, ngjyrat që lahen dhe Mund të krijojnë Harmoni në mjedis. Ashtu si ATO arrijnë të bëjnë DISA hije të gjelbërta. pinterest.com/shabbyfreak/vital, energjik, por PA ndonjë distancë nga efekti fluoreshent.

Përdorur në Mure, humbja e ngjyrës rozë JEP një vështrim të lehtë, të freskët në të Errësira dhomën. A Mund të jetë një nga zbulimet e Vitit 2018? Mund të betohemi në të. pinterest.com/ëhatiëouldbuy Nëse ideja për TI Lyer muret me ngjyra shume te theksuara Ju tremb por As ngjyra e bardhe NUK Ju pëlqen Mund te synoni për ngjyra delikate dhe te çelura si për shembull ngjyra e fildishte, Boje qielli e lehte, ngjyre kremi ETJ. Pikturat e realizuara ne mur Mund te jete ideja e Duhur madje Edhe për te arreduar. Ne këtë Rast është e rëndësishme te gjeni një artiste dhe te këshilloheni Edhe ne punimet e pjesës tjetër te mureve. Frymëzuar nga “Oniks silicë”, shkëmbi me ngjyrë të Zezë Karakteristike me Vija që kthehen në të bardhë, e ashtuquajtura “bojë e thellë e oniksit” Ka zbehur në vitin 2017, Duke shijuar suksesin mes të apasionuarve – dhe JO Vetëm DISA! – të varieteteve të përfshira në shkallën GRI. Mund të jetë në gjendje të shprehë veten në fuqinë e SAJ të plotë në vitin e ardhshëm, Gjithashtu për shkak të përshtatshmërisë së sajnë kontekste të ndryshme. pinterest.com/ellenëildner një tjetër Teknik MBase Edhe Kjo e dal nga Moda por Edhe sot ka nga ATA qe e preferojnë është aplikimi i bojës me pigment Metalik Duke i dhënë ambientit një pamje Antike por KY efekt është i përshtatshëm Vetëm për ATO qe Kane mobilise Antike APO klasike ne shtëpi. NUK janě thjesht nuanca, por ATO ndikojnë APO plotësojnë stilin tuaj Personal për të dekoruar dhe dizajnuar Ambientet e dieushme të shtëpisë. Ngjyrat e mureve janě shumë të rëndësishme për të krijuar atmosferë./21media Kur transferohemi ne një apartament te ri APO dëshirojmë te rinovojnë ambientin jemi ne kërkim te ideve për te Lyer muret e shtëpisë. Ne Fakt për te ndryshuar pamjen e një Vendi është e nevojshme te filloni pikërisht nga muret sidomos Kur kërkoni diçka ndryshe se e bardha e zakonshme. Ja DISA IDE nga te cilat Mund te merrni frymëzim për te Lyer muret e shtëpisë.

Nëse Jeni midis ngjyrave ne tendence Edhe për sa i përket ngjyrave për te Lyer shtëpinë Mund te merrni frymëzim nga nuancat ne tendance për këtë Sezon. Çështje shijesh: të fantazojmë është mirë, por duhet të përqendrohemi te ngjyra që na pëlqen, që është e modës dhe që na përshtatet me dizajnimet e diktuara. Secili prej NESH ka prirje ndaj DISA ngjyrave në vend të të tjerave: këto janě preferencat që kanë të bëjnë me sferën tonë intime dhe personale, rezultat i përvojave, kujtimeve dhe emocioneve. Personaliteti dhe Stili janě Gjithmonë zgjidhja e Duhur. Un e Doni vajin e gjelbër? Përgatituni për Arcadia Secili vëmendjen e Duhur: Nganjëherë mjafton të shikojmë nëpër ndonjë revistë ose të kalojmë nëpër Vitrina dhe magjepsemi pas një ngjyre APO pas një kombinimi ngjyrash.